Wednesday, August 31, 2005

Savuttaminen loppukoon.

Elikkä lopetan polttamisen.

Eilen oli vittumainen päivä. Mikään ei onnistunut ja koulussa kaikki oli liian tiukkaan kiinni ja kokoajan tuli jotain ruhjeita. Rannekkin aukesi :S ...ei kivaa...ja sitten vielä joku hullu tuli riehumaan mulle junassa. Rupes jotain riehumaan että jos kosken hänen veljeen niin hän tappaa mut tjsp. -.- ...maailma on täynnä hulluja.

Heräsin 5 tuntia sitten, tekee tietenkin mieli, mutta en silti mene tohon ulos pummimaan ihmisiltä jämiä yms. syömässäkin kävin ja oon oikeestaan aina polttanu "ruokaröökin" ..että ihan hyvin alulla tämä lopettaminen :) ...mutta tää on vasta alkua...kattoo sitten huomenna.

Jeps. Koulun jälkeen Kelaan. Pitää viedä sinne semmonen kiva lappu että saan valtion takaamaan mun lainan...siis opintolainan kun semmoisen olen ottamassa :P ..tulee sitten n.2000 euroa rahaa neljässä erässä :P ...ensimmäinen asia minkä teen niin se on varmasti se että marssin Leather Heaveniin ja ostan kengät :P ...sitten menee päälle 1000 euroa autokouluun ja ööh....mitäs vielä...niin no, ehkä jotkut maiharit sitten niitten New Rockien lisäks :) ...elikkä autokoulun ja kenkäostosten jälkeen siitä jää jotain 400 euroa :P ...eiköhän silläkin keksi kaikkea kivaa. Nyt vois ehkä mennä tekemäänkin jotain että ei toi opettaja ala valittamaan -.-

(ai niin, ja se vielä, että täällä hallissa soi kokoajan iskelmäradio kun yks saatanan kusipää menee kokoajan laittamaan sen....kuolen tänne :< )

No comments: