Saturday, September 24, 2005

Kahvin juontia ja jumittamista.

Valvoin koko viime yön. En sanoisi itseäni väsyneeksikään...ehkä vähän, mutta olen kyllä aika pirteä. Nauran kaikille tyhmille jutuille. Mutta juu, niin, kuten lupasin (vai lupasinko?) niin kirjotan nyt sitten siitä viime maanantaista kun sillon tiistaina se kone flippas koulussa kun yritin kirjoittaa. Kun nyt on aikaa yms. En ole varma muistanko kaikkea, mutta yritetään.


Elikkä, kello oli noin 9.00, 19.9.05 kun sain tilaamani tekstiviestipalvelun kautta tilini saldoilmoituksen (Jos tilillä on 20e tai enemmän rahaa, tulee puhelimeen viesti) puhelimeeni. Ou jea. 550e tilillä. Ok, eli ensimmäinen asia jonka tein oli yhden velan maksu, siskolleni Tuulalle (20e). Sitten lähdimme Nikon kanssa (hän on siis serkkuni, ja hän on samalla luokalla) Jumboon ruokatauolla. Kello oli 10.50 elikkä oikeastaan vasta kymmentä vailla ruokatauon. Mutta lähdimme kumminkin vähän ajoissa kun ajattelin että ehtisimme vielä takaisin hyvissä ajoin, elikkä tunnin sisällä, kun muutenkin aina ruokatauot tuntui kestävän vähintään tunnin...ja kun hallissa ei ois ollu kumminkaan mitään tekemistä.

Elikkä, lähdimme kävelemään Jumboon päin ja matkalla unelmoin kaikesta kivasta mitä voisin ostaa. Tiesin että ostan kengät mutta muuta en erityisemmin ollut ajatellut. Ja koska lähdimme kymmentä vailla ennen kun ruokala aukesi, olin tietenkin luvannut Nikolle että jos hän lähtee Jumboon mukaan, ostan hänelle hampurilaisen. Noh, saavuimme sitten Jumboon ja kiertelin kauppoja etsien Lamb of Godin levyjä. Ei löytynyt mistään joten ehdotin että mennään syömään, menimme hesburgeriin ja ostin itselleni mega-aterian ja Nikolle juustoaterian (yht. n.12e). Sitten pyörimme taas hetken ja mietin että voisi kyllä toisaalta lähteä stadiin ja suostuttelin lopulta Nikonkin sitten lähtemään mukaan (seutuliput hänelle á 3,40 = 6,80e). Kävin vielä ostamassa pari batteryä (4e?). Menimme bussipysäkille ja lopulta pääsimme bussiin.

Sitten saavuimme Tikkurilaan. Menimme odottamaan K-junaa ja kappas, herra Hucca saapuu paikalle ja kysyy että olisiko tarjota savuketta. Noh, reiluna kaverina ajattelin että "Nyt kun mulla on rahaa niin käy ostamassa itelles aski" (3,60e). Hucca sitten kävi kiskalla ja kun hän tuli takaisin niin sitten tulikin jo juna. Hän jäi malmilla kun hän meni omaan kouluunsa syömään (tai läskeilemään kuten jotkut sanoo).

Rautatieasema. Oli pakko päästä kakkoshädälle ja maksoin vessasta (1e). Kun pääsin sitten vessasta helpottuneena ulos, menimme Nikon kanssa Tetuaniin. Ei korua jota etsin. Menimme Che Bellaan, ja ostin sitten kulmaan uuden hienon korun (18e). Che Bellasta jatkoimme Tunnelin Levyyn etsimään vieläkin Lamb of Godia ja kävimme vielä siinä asematunnelin Free Recordissa, ei ollut.
Sitten lähdimme Leather Heaveniin päin. Matkan varrella ihmettelimme kun liikennettä pysäyteltiin ja siellä meni kauhean paljon poliiseja ja muita hulluja. Sitten siitä meidän ohi menikin joku ihme poliisi saattue ja 9813759353894509836259 mustaa mersua. Ei kiinnosta, haluan päästä Leather Heaveniin. Noh, niin...se oli kiinni. Se siitä sitten. Sitten vaan oikeastaan kävelimme eteenpäin ilman mitään kummallisempaa määränpäätä. Eksyimme jopa Backstreetille. Ja kappas, Kenkä Marskihan olikin ihan vieressä. Menimme sitten sinne ja siinä ne oli. Uudet kenkäni. En tietenkään tarkoin sitä vielä tiennyt koska hikoilin kuumeisesti että ostanko ihan perus maiharit vai ne New Rockit. Mutta ainakin puolen tunnin ihmettelyn jälkeen, ja sen jonkun hippien metsävetoomus marssi jutun jälkeen ostin New Rockit (240e). Suunta kohti kaisaniemeä ja Music Huntteria. Uudet kengät tuntuivat oudolta ja painoivat paljon. Meinasin jopa kompastua pari kertaa.
Jee. Ja sitten taas vähän syötävää. McDonalds. BicMac ateria ja Nikolle tuplajuustohampurilainen (n.10e?). Pääsimme sitten joskus sinne Music Huntteriinkin. Etsin kuumeisesti Lamb of Godia, mutta ei, ei mitään. Vain ja ainoastaan DVD, mutta en halunnut DVDtä, halusin Ashes of the wake levyn. Olisi pitänyt tilata. Luovutin. Rupesin sitten etsimään Old man's childia, eikä sitäkään löytynyt. Päädyin sitten lopulta ostamaan Old Man's Child:in - The Pagan Prosperity levyn (19e). Sen pitäisi tulla ihan kotiovelle asti sitten viimeistään ens keskiviikkona.
Nyt kun oli sitten tuhlailtu rahaa ihan liikaakin, lähdimme nikolle päin. Kello oli 15.50, eli koulupäivä loppuisi kymmenen minuutin päästä.

Saavuimme Nikolle ja kaikki kauhisteli kenkiäni, ja varsinkin niiden hintaa (enemmän kauhistelua tapahtui sitten myöhempinä päivinä koulussa..siitä enemmän kohta). Päivä kului mukavasti ja sitten taas maksoin velkoja (20e) ja multa lainattiin rahaa (30e). Jossain vaiheessa päätin sitten vielä tilata itselleni ja Nikolle pizzat (en tiedä mikä mua vaivas), nekin sitten saapui jossain vaiheessa (14e), nams, salami & kebab.
Kello oli 20.30. Nousin äkkiä seisomaan ja sanoin Nikolle: "Nyt lähdetään ostamaan loneroa!". 20 minuuttia myöhemmin mulla oli 4 lonkeroa, 2 siideriä ja Nikolla oli 6-pack karhua (21e). Ja olin Nikolla yötä.

Tiistai aamu. Taisin saapua kouluun hiukkasen myöhässä (kai?) ja sitten yritin tuota maanantain tekstiä kirjoittaa mut kone flippas ja sano tilt. Niin juu, tietenkin sitten tiistai aamuna tilasin vuoden vipit galleriaan (10e) ja 2 lippua spinefeastiin (40,50e). Hermot oli kireällä. Yritin heittää luokkatoveria tuolilla kun hän kysyi "Miks sä poltat kirkkoja?". Mä en jaksa enää tota saatananpalvoja läppää kun oon sitä joka perkeleen päivä kuullu kun olen tolla luokalla ollut. Ja varsinkin kun mulla oli vähän erilaiset kengät kun muilla niin kaikki vittuilee. Haistakaa paska. Muuta ei tule sitten päivästä mieleen kun että maksoin 31,10e laskun ja sitten vielä nostin tilin tyhjäksi. Elikkä sen 18,50 mitä siellä oli vielä jäljellä ja sitten taisin mennä taas nikolle ja piti ostaa tarjalle iso aski punasta LM (n.5e). Lasketaanpas nyt kaikki yhteen ja katsotaan tuleeko siitä edes noin 550e. (laskee) Jotain ilmeisesti unohdin kun 25e jäi vajaaksi o.O ..pelottavaa...mitä helvettiä se sit on ollu!??!?!? Äh. Ei jaksa ajatella. Mutta niin, se siitä opintolainasta. Mutta onneksi vasta eka erä. Vikat erät meneekin sitten jotakuinkin kokonaan ajokouluun.

Saapui kiva keskiviikko. Raxissa Jaanan, Ilen (siis tämän Hucan josta aikasemmin mainitsin) ja Redin elikkä...just joo...unohdin nimen. Olen nolo. Ihan sama. Redi on helpompi muistaa :D ..ai niin, siitä vajaasta 25e meni kyllä sitten 8e raxiin. Sitten menimme Jaanan kanssa myöhemmin illalla Redin luokse josta sitten suuntasimme Hevimestaan. Siellä oli todella hauskaa ja mukavaa. Ei liian täyttä ja lonkerot oli 1e :P ..ja mulla oli 8e mukana (ne rahat sitten lainasin uutun äipältä). Oli kaikkiaan mukava ilta. Meni kyllä tunti että kävelin pukinmäestä himaan. Ja olin mukavassa humalssa.

Tuli torstai. Hmm...niin, nukuin torstaina 18.00 asti ja vaikka vasta sillon heräsin oli kauhea pääkipu.

Ja sitten tuli eilinen. Saavuin kouluun. Ihan hyvä päivä. Ja reidet kunnon treeniin liikkatunnilla (hypin narulla aika paljon). Sitten nikon kautta tänne Judelle ja täällä olen sitten siitä lähtien ollut. Ja mitä olen saanut aikaiseksi? Galleriatsättäillyt, ottanut pari uutta kuvaa, juonut liikaa kahvia, olin väsynytkin jossain vaiheessa, ja sitten sain vihdoinkin kirjoitettua tämän. Nytkin olen jo tunnin tätä kirjoittanut, koska kello on 16.11 :D ...jeps, jossain vaiheessa sitten himaan ja huomenna aamulla kummitädille kattomaan mun autoa :P ..pitää sitäkin sitten korjailla koulussa.

Kädet on ihan hikiset.

No comments: