Tuesday, May 16, 2006

Walk the faded line

Huoh. Nää on aika rasittavia nää koulupäivät. Tossa nukuin hetki sitten varmaan tunnin verran kun ei ollut mitään tekemistä. :D ..haha...kaikki muut jo lähteny himaan mutta mulla ei oo mitään kiirettä himaan ku töihin pitää mennä täältä koulusta. Työt alkaa..no...niin, klo 16-17 sinne voi mennä, mutta ite aina täältä koulusta kun menen niin 16.11 lähtee tosta viereiseltä pysäkiltä bussi joka menee ihan siihen työpaikan viereen. Joten ei mitään kiirettä vielä.

Koulupäivä oli jotakuinkin hitaan oloinen. Ei oikeastaan koko päivänä ollut mitään tekemistä varsinaisesti, ja sit meidän piti tehdä joku ihme mielipidekysely homma, missä myös katottiin jotain äidinkielen ja matematiikan taitoja joillain ihme testeillä. Siinä piti vaan tummentaa jotain ympyröitä, mut siinä oli 20 sivua. Olin ainoa meidän luokalta joka sen teki niin että luki oikeesti kaikki kysymykset ja täytti niinku piti, siinä kesti joku 2 tuntia. Muut luokkalaiset teki "lottorivejä" ja niillä meni 10-20 minuuttia. Eipä mulla siinä mikään kiire ollut. Saapahan vantaan kaupunki ainakin yhden kunnolla täytetyn lapun.

Tää työhalli on jotenkin helvetin autio kun ei oo ketään muita. o_O ..mä olen ollut itse jo neljänä päivänä kokonaan pois täältä..elikkä 8 x 4 = 32 tuntia. Eipä tuo sinänsä paljon ole kun kattoo muiden poissaoloja. Että ihan hyvin menee ainakin tämä ammattiaine. Muut aineet, esim. ruotsi ja fysiikka ei mee läpi kyllä niin paljon poissaolojen takia...ehkä saattaisi mennä se fysiikka vielä jos menisin lopuille tunneille, mutta esim. huomisesta epäilen ettäkö menisin koska huomenna on vain fysiikkaa ja ruotsia. Ruotsinopettaja sanonut jo että en pääse läpi, niin ihan turhaa sinne menisin istumaan. Ei niinku innosta yhtään kuunnella sen juttuja. Ärsyttää muutenkin koko aine.

Huoh. Vielä 20 minuuttia...mitäköhän sitä tekisi. Ahaa! Keksin just; http://www.killsometime.com ...sinne vois melkein mennä tappamaan aikaa. Mutta epäilen ettäkö saisin edes olla tässä koneella niin kauan.

No comments: